Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Displaying items by tag: Dokumenta
E Hënë, 11 Dhj 2023

Regjim gangsterësh që ne financojmë

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:18 Publikuar në Nr. 11-12

Qeveria e Shqipërisë, vendi më i varfër i Evropës i cili ndodhet tani në buzë të anarkisë, është marrë me larjen e parave të fëlliquara. E pra, ky vend gëzon akoma përkrahjen e demokracive perëndimore duke përfshirë Britaninë e Madhe.

E ardhme e zymtë për ekonominë shqiptare

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:16 Publikuar në Nr. 11-12

Koment i analistit të BBC Gabriel Partosh pas përdorimit të dhunës nga policia në Vlorë. Administrata e presidentit Sali Berisha ndodhet në një pozitë të vështirë thotë Gabriel Partosh.

Berisha dhe PD e shndërruan Shqipërinë në kazino

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:14 Publikuar në Nr. 11-12

Intervistë dhënë BBC-së nga Tonino Perna, shef i Katedrës së Sociologjisë Ekonomike në Universitetin e Mesinas, Itali, dhe president i Qendrës Ndërkombëtare të Kërkimeve për Bashkëpunimin Ekonomik të financuar nga Bashkimi Evropian.