Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Displaying items by tag: Kosovë
E Dielë, 21 Kor 2024

Ndryshimi midis ndërhyrjes multilaterale në Kosovë dhe ndërhyrjes në Afganistan e në Irak konsiston në faktin se në Kosovë ka ndërhyrë organizata e Atlantikut Verior NATO, ndërsa në Irak sikurse edhe në