Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Displaying items by tag: Ku jetojmë
E Dielë, 26 Maj 2024

Tirana - ferri urban i fundshekullit të XX

E Martë, 18 Tetor 2011 10:44 Publikuar në Nr. 10

Qyteti socialist shqiptar, siç mund të jemi të gjithë të njëmendjeje, nuk qe aspak cilësor, prandaj është e kuptueshme që ai të mos përfshihej qoftë dhe në mendimin urbanistik të vendeve të kampit socialist. Politika urbane në Shqipëri përgjithësisht