Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Displaying items by tag: Letërkëmbime
E Hënë, 24 Qsh 2024

Globalizimi dhe përparimi zhgënjyes i Shqipërisë

E Shtunë, 22 Tetor 2011 10:36 Publikuar në Nr. 18

I dashur Zoti Lubonja,

Letërkëmbim: Çfarë bën Përpjekja për Kosovën?

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:08 Publikuar në Nr. 13-14

I dashur Fatos,

Ehat Musa i shkruan drejtuesit të Përpjekjes

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:12 Publikuar në Nr. 11-12

I dashur Fatos

Përgjigje letrës së një miku që e la Shqipërinë

E Martë, 18 Tetor 2011 10:40 Publikuar në Nr. 10

I dashur mik


Me letrën tënde të mbushur cyt me përshtypjet, emocionet dhe mundësitë e mëdha që të ka hapur jeta në SHBA më kujtove një nga përkthimet e mija të kahershme të burgut, kur, mbas vdekjes së Hoxhës, filluam të fusnim në kampin e Spaçit