Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Displaying items by tag: Nga jeta kulturore
Thursday, 20 Jan 2022

Rron or rron nuk vdes shqiptari!

Monday, 10 December 2012 10:32 Published in Nr. 5

Vrasja e Byhnerit

Saturday, 05 November 2011 16:15 Published in Nr. 8

(Persiatje mbi shfaqjen e dramës së Georg Byhnerit "Vrasja e Dantonit", nga Teatri Kombëtar)

Shkrimtari Kadare në olimpin frëng të moralit dhe politikës

Monday, 17 October 2011 09:13 Published in Nr. 9

Një nga ngjarjet më të trumpetuara të jetës kulturore shqiptare në harkun e kohës midis dy numrave të revistës ishte pranimi i Ismail Kadaresë si anëtar i Akademisë Franceze të Shkencave Morale dhe Politike. Media shqiptare e përdori të