Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Displaying items by tag: Psikosociologi
E Hënë, 11 Dhj 2023

Kujdes kolerikët - mund të shndërrohen në despotë

E Shtunë, 08 Tetor 2011 21:14 Publikuar në Nr. 1

Pjesa më e madhe e qënieve njerëzore kanë qëndrime koherente, të parashikueshme dhe logjike. Përgjithësisht, mund të thuhet edhe që nuk janë shumë agresive. Ndonëse mund të kenë shpërthime inati dhe ndjenja zilie, zakonisht, përpiqen të