Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Displaying items by tag: Zhvillimi i ngjarjeve (shkurt, mars, prill, maj, qershor 1997)
E Martë, 26 Tet 2021

Qentë nuk angullijnë më

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:25 Publikuar në Nr. 11-12

Qentë nuk angullijnë më, nuk lehin, nuk kuisin. Ata heshtën, u tulatën, u nemitën, u strukën, të frikësuar e të lemerisur me të dëgjuar kërcitjet e pushkëve, kërkëllitjet e automatikëve, pëlcitjet e bombave dhe granatave. Bota shqiptare u përmbys kryekrejt nga marrëzia e njerëzve.

Të nderuar Deputetë,
Zonja dhe Zotërinj,

Po botojmë pjesën më të madhe të dokumentave që tregojnë aktivitetin e Forumit për Demokraci gjatë ngjarjeve të gjysmës së parë të 1997-s. Pjesa më e madhe e tyre janë botuar të plota ose pjesërisht në shtypin e përditshëm të asaj kohe ose janë transmetuar nga radiot BBC, Zëri i Amerikës dhe Deutche Wele.

Faqja 2 nga 2