Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Cyrus L. Sulzberger
E Dielë, 21 Kor 2024

Cyrus L. Sulzberger

Hamleti tek bijtë e shqipes

E Hënë, 24 Tetor 2011 08:08 Publikuar në Nr. 22

Do të kishte qenë më me vend sikur Shekspiri, në vend të ngjarjeve të Natës së Dymbëdhjetë, të kishte vendosur në Iliri ngjarjet e tragjedisë Hamleti, duke qenë se Shqipëria është në të vërtetë Iliria e lashtë dhe,