Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Cyrus L. Sulzberger
Saturday, 16 Oct 2021

Cyrus L. Sulzberger

Hamleti tek bijtë e shqipes

Monday, 24 October 2011 08:08 Published in Nr. 22

Do të kishte qenë më me vend sikur Shekspiri, në vend të ngjarjeve të Natës së Dymbëdhjetë, të kishte vendosur në Iliri ngjarjet e tragjedisë Hamleti, duke qenë se Shqipëria është në të vërtetë Iliria e lashtë dhe,