Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Obrad Savic
Saturday, 16 Oct 2021

Obrad Savic

Kush është i huaji? Cilat janë ligjet, apo normat politikat që e bëjnë të huajin të përjashtuar? Cili është dallimi nnërmjet të huajit dhe të përjashtuarit? A është i përjashtuari një sinonim për jo-qytetarin, refugjatin,