Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Tahar Ben Jelloun
E Hënë, 24 Qsh 2024

Tahar Ben Jelloun

Dyshimi

E Hënë, 24 Tetor 2011 08:15 Publikuar në Nr. 22

Quhem Muhamed Bouchaib.Jam pastrues xhamash. Nuk jam polak por magrebin. Prej pak kohësh më thërrasin Moha, të tjerë më dashakeqas, më quajnë Bouche. Qeshin dhe unë nuk e di përse. Gjithnjë gjejnë