Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Tahar Ben Jelloun
Wednesday, 27 Oct 2021

Tahar Ben Jelloun

Dyshimi

Monday, 24 October 2011 08:15 Published in Nr. 22

Quhem Muhamed Bouchaib.Jam pastrues xhamash. Nuk jam polak por magrebin. Prej pak kohësh më thërrasin Moha, të tjerë më dashakeqas, më quajnë Bouche. Qeshin dhe unë nuk e di përse. Gjithnjë gjejnë