Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » J. M. Coetzee
Sunday, 17 Oct 2021

J. M. Coetzee

Çfarë është klasikja

Monday, 24 October 2011 08:20 Published in Nr. 22

Në tetor 1944, ndërsa trupat aleate ishin duke luftuar në kontinentin Evropian dhe raketat gjermane po binin mbi Londër, Thomas Stearns Eliot, 56 vjeç dha ligjëratën kryesore për Shoqërinë Virgjil në Londër. Në