Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » J. M. Coetzee
E Martë, 18 Jan 2022

J. M. Coetzee

Çfarë është klasikja

E Hënë, 24 Tetor 2011 08:20 Publikuar në Nr. 22

Në tetor 1944, ndërsa trupat aleate ishin duke luftuar në kontinentin Evropian dhe raketat gjermane po binin mbi Londër, Thomas Stearns Eliot, 56 vjeç dha ligjëratën kryesore për Shoqërinë Virgjil në Londër. Në