Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Albert Doja
E Hënë, 11 Dhj 2023

Albert Doja

Studimet e specializuara fetare, të ngecura diku midis etnocentrizmit, empirizmit dhe literalizmit, sidomos në rastin e Islamit, nuk kanë sjellë ndonjë analizë të veçantë antropologjike përsa i përket pasqyrimit të