Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Shkëlzen Gashi
E Mërkurë, 26 Jan 2022

Shkëlzen Gashi

Ndryshimi midis ndërhyrjes multilaterale në Kosovë dhe ndërhyrjes në Afganistan e në Irak konsiston në faktin se në Kosovë ka ndërhyrë organizata e Atlantikut Verior NATO, ndërsa në Irak sikurse edhe në