Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Shkëlzen Gashi
Sunday, 17 Oct 2021

Shkëlzen Gashi

Ndryshimi midis ndërhyrjes multilaterale në Kosovë dhe ndërhyrjes në Afganistan e në Irak konsiston në faktin se në Kosovë ka ndërhyrë organizata e Atlantikut Verior NATO, ndërsa në Irak sikurse edhe në