Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Marie Cuillerai
E Martë, 26 Tet 2021

Marie Cuillerai

Realja nëpërmjet dhunës: Ç'është një ndërhyrje ekonomike?

E Shtunë, 22 Tetor 2011 19:27 Publikuar në Nr. 19

Këtë kumtesë e kam ndërtuar rreth trajtimit të një tërësie vështirësish semantike të cilat, po nxitoj ta them menjëherë, kanë të bëjnë me raportin ndërmjet ekonomisë dhe humanitares. Janë vështirësi që kanë të