Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Marie Cuillerai
Sunday, 17 Oct 2021

Marie Cuillerai

Realja nëpërmjet dhunës: Ç'është një ndërhyrje ekonomike?

Saturday, 22 October 2011 19:27 Published in Nr. 19

Këtë kumtesë e kam ndërtuar rreth trajtimit të një tërësie vështirësish semantike të cilat, po nxitoj ta them menjëherë, kanë të bëjnë me raportin ndërmjet ekonomisë dhe humanitares. Janë vështirësi që kanë të