Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Didier Fassin
E Premte, 01 Dhj 2023

Didier Fassin

Hapësira morale e aksionit humanitar

E Shtunë, 22 Tetor 2011 19:29 Publikuar në Nr. 19

Për ata që pretendojnë se e studiojnë, veçanërisht nga këndvështrimi i shkencave shoqërore, aksioni humanitar paraqet një vështirësi të dyfishtë. Së pari, ai na përmëndet shumë shpesh dhe shumë më tepër se