Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Didier Fassin
Sunday, 17 Oct 2021

Didier Fassin

Hapësira morale e aksionit humanitar

Saturday, 22 October 2011 19:29 Published in Nr. 19

Për ata që pretendojnë se e studiojnë, veçanërisht nga këndvështrimi i shkencave shoqërore, aksioni humanitar paraqet një vështirësi të dyfishtë. Së pari, ai na përmëndet shumë shpesh dhe shumë më tepër se