Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Enver Hoxhaj
E Dielë, 21 Kor 2024

Enver Hoxhaj

Politika e etnikes në konfliktin e Kosovës

E Shtunë, 22 Tetor 2011 19:53 Publikuar në Nr. 19

Ky punim synon të paraqesë ato metoda të cilat u përdoren gjatë shekullit XX për rregullimin e konfliktit etnik në Kosovë. Kësaj udhe nuk do të ndriçohen vetëm shkaqet dhe fazat e këtij konflikti, porse njëkohësisht do