Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Enver Hoxhaj
Sunday, 17 Oct 2021

Enver Hoxhaj

Politika e etnikes në konfliktin e Kosovës

Saturday, 22 October 2011 19:53 Published in Nr. 19

Ky punim synon të paraqesë ato metoda të cilat u përdoren gjatë shekullit XX për rregullimin e konfliktit etnik në Kosovë. Kësaj udhe nuk do të ndriçohen vetëm shkaqet dhe fazat e këtij konflikti, porse njëkohësisht do