Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Caroline S. Hornstein
E Premte, 01 Dhj 2023

Caroline S. Hornstein

Kam kënaqësinë të flas në këtë mjedis akademik rreth punës praktike për të cilën studimet në antropologjinë kulturore dhe sociologji më përgatitën kaq mirë, edhe pse m'u desh njëfarë kohe të hiqja qafe nocionin