Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Marc Abele
E Dielë, 21 Kor 2024

Marc Abele

Mbi ndërhyrjen, ose rikthimi i subjektit të historisë

E Shtunë, 22 Tetor 2011 19:31 Publikuar në Nr. 19

Midis viteve 1804 dhe 1815 Evropa mori pamjen e një fushe të madhe beteje. Nëse ka ndonjë periudhë kohore së cilës do t i shkonte shumë për shtat nocioni i intervencionit do të ishte pikërisht harku midis atyre