Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Marc Abele
Wednesday, 27 Oct 2021

Marc Abele

Mbi ndërhyrjen, ose rikthimi i subjektit të historisë

Saturday, 22 October 2011 19:31 Published in Nr. 19

Midis viteve 1804 dhe 1815 Evropa mori pamjen e një fushe të madhe beteje. Nëse ka ndonjë periudhë kohore së cilës do t i shkonte shumë për shtat nocioni i intervencionit do të ishte pikërisht harku midis atyre