Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Stefan Çapaliku
E Premte, 01 Dhj 2023

Stefan Çapaliku

Koncepti për kulturën - ky fjalëkryq historik

E Shtunë, 22 Tetor 2011 10:17 Publikuar në Nr. 18

Për rrethana tashmë të njohura historike në Shqipëri nuk ekziston një përkufizimi kombëtar për kulturën dhe nga ana tjetër asnjëherë komuniteti i artistëve së bashku me strukturat menaxhuese dhe politike nuk ka