Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Stefan Çapaliku
Sunday, 17 Oct 2021

Stefan Çapaliku

Koncepti për kulturën - ky fjalëkryq historik

Saturday, 22 October 2011 10:17 Published in Nr. 18

Për rrethana tashmë të njohura historike në Shqipëri nuk ekziston një përkufizimi kombëtar për kulturën dhe nga ana tjetër asnjëherë komuniteti i artistëve së bashku me strukturat menaxhuese dhe politike nuk ka