Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Andrea Zlatar
E Premte, 01 Dhj 2023

Andrea Zlatar

Nëqoftëse ekziston ndonjë pikë e parbashkët ku mund të vëmë shenjën e barazimit midis sistemit socialist-komunist dhe partive totalitare me orientim të djathtë, kjo padyshim është mungesa e tolerancës ndaj