Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Edlira Bitincka
E Hënë, 24 Qsh 2024

Edlira Bitincka

Me këtë tekst të ri, për herë të parë po i jepet shkollës sëmesme në një botim të vetëm historia e shqiptarëve në të gjitha trevat e veta etnike dhe në diasporë, për të gjitha periudhat, që nga lashtësia deri në ditët tona.