Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Violeta Simjanovska
E Premte, 01 Dhj 2023

Violeta Simjanovska

Tranzicioni dhe politika kulturore në Republikën e Maqedonisë

E Premte, 21 Tetor 2011 20:45 Publikuar në Nr. 18

Republika e Maqedonisë është gjeografikisht një shtet evropian, por gjendet në zemër të Ballkanit. Në turqisht Ballkan domethënë gjak dhe mjaltë. Ky është një emër që na përshtatet. Duhet shpenzuar ende