Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Violeta Simjanovska
Sunday, 17 Oct 2021

Violeta Simjanovska

Republika e Maqedonisë është gjeografikisht një shtet evropian, por gjendet në zemër të Ballkanit. Në turqisht Ballkan domethënë gjak dhe mjaltë. Ky është një emër që na përshtatet. Duhet shpenzuar ende