Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Constantin Cheianu
E Premte, 01 Dhj 2023

Constantin Cheianu

Arritje të zymta. Rreth decentralizimit në Moldavi

E Premte, 21 Tetor 2011 20:47 Publikuar në Nr. 18

Më 27 gusht 2001 Republika e Moldavisë festoi përvjetorin e 10-të të pavarësisë së saj, i cili dha një rast po aq të mirë si dhe shumë të tjerë për të mbledhur disa statistika. Fatkeqësisht, këto treguan më tepër