Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Constantin Cheianu
Thursday, 29 Feb 2024

Constantin Cheianu

Arritje të zymta. Rreth decentralizimit në Moldavi

Friday, 21 October 2011 20:47 Published in Nr. 18

Më 27 gusht 2001 Republika e Moldavisë festoi përvjetorin e 10-të të pavarësisë së saj, i cili dha një rast po aq të mirë si dhe shumë të tjerë për të mbledhur disa statistika. Fatkeqësisht, këto treguan më tepër