Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Milena Dragicevic
Saturday, 16 Oct 2021

Milena Dragicevic

Politikat kulturore në Evropën Qendrore dhe Lindore

Friday, 21 October 2011 20:51 Published in Nr. 18

Historikisht, interesimi i shteteve të Evropës Qendrore për artet ka qenë tepër i rëndësishëm. Marrëdhënia midis shteteve dhe arteve u krijua gjatë kohës së rizgjimit kombëtar, kur artet kontribuan në ngritjen e