Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Milena Dragicevic
E Mërkurë, 08 Dhj 2021

Milena Dragicevic

Politikat kulturore në Evropën Qendrore dhe Lindore

E Premte, 21 Tetor 2011 20:51 Publikuar në Nr. 18

Historikisht, interesimi i shteteve të Evropës Qendrore për artet ka qenë tepër i rëndësishëm. Marrëdhënia midis shteteve dhe arteve u krijua gjatë kohës së rizgjimit kombëtar, kur artet kontribuan në ngritjen e