Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Corina Suteu
E Hënë, 24 Qsh 2024

Corina Suteu

Evropa Qendrore dhe Lindore: Zgjerimi dhe kultura

E Premte, 21 Tetor 2011 20:54 Publikuar në Nr. 18

Në artikullin e tij LINDJE PERËNDIM- e thëna dhe e pathëna (ESTOUEST- le dit et le non dit, historiani polak Francizek Draus vë në dukje se Evropa Lindore dhe ajo perëndimore kanë perceptime të ndryshme mbi