Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Corina Suteu
Wednesday, 08 Dec 2021

Corina Suteu

Evropa Qendrore dhe Lindore: Zgjerimi dhe kultura

Friday, 21 October 2011 20:54 Published in Nr. 18

Në artikullin e tij LINDJE PERËNDIM- e thëna dhe e pathëna (ESTOUEST- le dit et le non dit, historiani polak Francizek Draus vë në dukje se Evropa Lindore dhe ajo perëndimore kanë perceptime të ndryshme mbi