Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Oana Radu
Sunday, 17 Oct 2021

Oana Radu

Decentralizimi në Evropën Juglindore (dhe jo vetëm këtu) është një nga çështjet më të rëndësishme dhe më të vështira për t'u trajtuar. Duke qenë i nxitur gjerësisht edhe si objektiv i politikës kulturore, edhe si