Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Néstor García Canclini
E Premte, 01 Dhj 2023

Néstor García Canclini

Historianët na kanë treguar se ndërtimi i shteteve-komb, me projektet e tyre të pavarësisë politike, sociale dhe ekonomike ka qenë kushti themelor që ka bërë të lindë ideja moderne e trashëgimisë kulturore