Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Néstor García Canclini
Saturday, 16 Oct 2021

Néstor García Canclini

Historianët na kanë treguar se ndërtimi i shteteve-komb, me projektet e tyre të pavarësisë politike, sociale dhe ekonomike ka qenë kushti themelor që ka bërë të lindë ideja moderne e trashëgimisë kulturore