Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Idlir Hoxha
E Premte, 01 Dhj 2023

Idlir Hoxha

Klubi i natës

E Premte, 21 Tetor 2011 09:04 Publikuar në Nr. 17

Kishim rreth dy muaj që unë, Turi dhe Papi kishim bërë në plan të shkonim në një nga night-club-et e Budapestit, po asnjëherë nuk ishim bërë mbarë. Vinin e kalonin të premtet, të shtunat dhe mbyllej