Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Idlir Hoxha
Sunday, 17 Oct 2021

Idlir Hoxha

Klubi i natës

Friday, 21 October 2011 09:04 Published in Nr. 17

Kishim rreth dy muaj që unë, Turi dhe Papi kishim bërë në plan të shkonim në një nga night-club-et e Budapestit, po asnjëherë nuk ishim bërë mbarë. Vinin e kalonin të premtet, të shtunat dhe mbyllej