Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Anthony Gidens
E Hënë, 24 Qsh 2024

Anthony Gidens

Bota që vrapon: Përsëritje e leksioneve Reith

E Premte, 21 Tetor 2011 08:42 Publikuar në Nr. 17

Në këtë leksion propozoj të zgjerohem dhe të hedh një vështrim tek temat që diskutova në leksionet Reith të BBC-së në prill të këtij viti. Tema e leksioneve Reith, po ashtu si tema e leksioneve të tanishme, ishte