Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Anthony Gidens
Tuesday, 26 Oct 2021

Anthony Gidens

Bota që vrapon: Përsëritje e leksioneve Reith

Friday, 21 October 2011 08:42 Published in Nr. 17

Në këtë leksion propozoj të zgjerohem dhe të hedh një vështrim tek temat që diskutova në leksionet Reith të BBC-së në prill të këtij viti. Tema e leksioneve Reith, po ashtu si tema e leksioneve të tanishme, ishte