Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Joseph Stiglitz
E Dielë, 21 Kor 2024

Joseph Stiglitz

Premtimi i institucioneve globale

E Premte, 21 Tetor 2011 08:50 Publikuar në Nr. 17

Burokratët ndërkombëtarë, simbolet pa fytyrë të rendit ekonomik botëror, po sulmohen kudo. Takimet mes teknokratëve të panjohur, më parë të thata dhe mbi çështje mondane si borxhet koncesionale1 dhe kuotat