Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Joseph Stiglitz
Tuesday, 26 Oct 2021

Joseph Stiglitz

Premtimi i institucioneve globale

Friday, 21 October 2011 08:50 Published in Nr. 17

Burokratët ndërkombëtarë, simbolet pa fytyrë të rendit ekonomik botëror, po sulmohen kudo. Takimet mes teknokratëve të panjohur, më parë të thata dhe mbi çështje mondane si borxhet koncesionale1 dhe kuotat