Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Edward W. Said
E Premte, 01 Dhj 2023

Edward W. Said

Ndeshja e injorancës

E Premte, 21 Tetor 2011 08:53 Publikuar në Nr. 17

Artikulli i Samuel Huntington-it, Ndeshja e qytetërimeve, doli në numrin e verës të vitit 1993 të revistës Foreign Affairs dhe tërhoqi menjëherë vëmendjen e shkaktoi një reagim të papritur. Meqënëse qëllimi i