Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Edward W. Said
Tuesday, 26 Oct 2021

Edward W. Said

Ndeshja e injorancës

Friday, 21 October 2011 08:53 Published in Nr. 17

Artikulli i Samuel Huntington-it, Ndeshja e qytetërimeve, doli në numrin e verës të vitit 1993 të revistës Foreign Affairs dhe tërhoqi menjëherë vëmendjen e shkaktoi një reagim të papritur. Meqënëse qëllimi i