Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Piro Misha
E Shtunë, 09 Dhj 2023

Piro Misha

Fenomeni nacionalizëm dhe kriza shqiptare

E Enjte, 20 Tetor 2011 12:10 Publikuar në Nr. 15-16

Në thuajse tërë gjuhët e Europës fjala nacionalizëm mbart sot një domethënie negative. Përjashtim bën deri diku anglishtja, ku ndodh që kjo fjalë të përdoret edhe me një domethënie thjeshtë neutrale e përshkruese. Në të vërtetë vështirë të gjesh sot një